Etusivu Yhteydenotto Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Jälleenmyyjät
Tietosivut
Maksutavat

Tuotteen tiedot

Näkymätön aita ZONEPROTECTOR

292.90€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Hinta 292,90 € 

Zone Protector® -näkymättömän aidan ansiosta koirasi voi oleskella täysin vapaasti ja turvallisesti alueella, jonka olet itse määritellyt. Sen avulla voit ehkäistä lemmikkisi mielijohteesta tapahtuvan karkailun tai estää sen pääsyn sellaisiin paikkoihin, jossa sen läsnäolo ei ole suotavaa.

HUOMIO
Zone Protector® ei ole fyysinen este. Laite opettaa koiralle suihkeen avulla, ettei se saa poistua määritellyltä alueelta. Jotta järjestelmä toimii mahdollisimman tehokkaasti, koiraa on koulutettava ennalta ja lisäksi säännöllisin välein. Laitetta ei pidä missään nimessä käyttää eläimellä, joka voi olla vaaraksi muille eläimille tai ihmisille, jos se pääsee poistumaan määriteltyjen rajojen ulkopuolelle.DYNAVET ei ole vastuussa mistään ruumiillisista tai aineellisista vahingoista eikä taloudellisista tai välillisistä vahingoista, joita voi aiheutua eläimen poistumisesta Zone Protectorin® avulla rajoitetulta alueelta.

Zone Protector® -järjestelmä koostuu kolmesta pääosasta: sähköverkkoon kytketyn verkkolaitteen avulla toimivasta lähetinrasiasta, suihkeen sisältävästä vastaanotinpannasta ja alueiden rajaamisen mahdollistavasta antennilangasta.

Koiran vapaata liikkumista varten varattu alue rajataan asentamalla antennilanka maahan joko maan pinnalle tai maan sisään tai hieman korkeammalle, esim. olemassa olevan aidan päälle. Lähetinrasia lähettää matalataajuisen radiosignaalin langan kautta vastaanotinpantaan. Signaalin kantomatka (eli rajalangan ja vastaanottimen välinen etäisyys) voidaan säätää jopa 6 metriksi langan kummallakin puolella käyttämällä lähetinrasiassa olevaa säätö mahdollisuutta.

Kun koira lähestyy langan avulla määriteltyä rajaa, sen kaulassa oleva vastaanotinpanta antaa äänimerkin (1 piippaus). Jollei koira peräänny heti, sen kuonoa kohti suunnataan suihkutussarja. Heti kun koira perääntyy kielletyltä alueelta, suihkutus loppuu.  Suihke ei ole millään tavoin vaarallista, vaan tarkoituksena on säikäyttää koira ja saada se luopumaan aikeistaan jatkaa kauemmaksi. Suihkeen säikäytysvaikutus saadaan aikaan vaikuttamalla koiran kolmeen aistiin: kuuloon (suhahdus), näköaistiin (suihkepilvi) ja kosketukseen (kylmä, märkä suihke).<€xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Suosittelut
Ostoskori
0 kpl
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku